O NAMA

Mi smo tim mladih ljudi koji, kombinirajući dugogodišnje školovanje, usavršavanje i rad u inozemstvu, te poznavajući lokalne trendove, žele oblikovati hrvatsko tržište primjenjujući europske standarde u korištenju energije.

Tvrtka Termo Green d.o.o. započela je 2011. godine sa djelatnošću pružanja instalaterskih i monterskih usluga vodovoda, grijanja, solarnog grijanja, centralnih usisavača, sustava za sabiranje kišnice, itd. Ukratko, svega vezanog za efikasno korištenje energije u kućanstvu i industriji. Tijekom našeg poslovanja razvili smo partnersku suradnju i postali zastupnici renomiranog talijanskog proizvođača za sustave grijanja Sime s.p.a. , te također i Bmax Technology, proizvođača plamenika i kotlova na biomasu. Zahvaljujući toj kvalitetnoj suradnji, djelatnost tvrtke proširili smo i na veleprodaju asortimana tih tvrtki, kao i na prodaju putem naše internet trgovine.

Veleprodajne kupce, trgovce i instalatere, pozivamo da nas kontaktiraju na info@termo-green.hr kako bi ostvarili pravo na rabate i povoljnije uvjete kupovine iz našeg asortimana.

Termo green d.o.o.

Marije Jurić Zagorke 12
HR-10360 Sesvete
Tel. 095 912 99 40
info@termo-green.hr

Kontaktirajte nas

Marije Jurić Zagorke 12,

10360 Sesvete, Zagreb